Kissa on kuin elävä onnen tuoja – opetteli suosikkilelun liikkeet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useampien aasialaisten ravintoloiden oven lähettyvillä ja näyteikkunoilla moni on voinut nähdä pienen patsaan, joka esittää kissaa. Tassuaan heiluttava kissapatsas on nimeltään Maneki neko, ja Aasiassa se toimii liiketoiminnan suojelijana ja onnen tuojana, joka ohjaa asiakkaita sisään.

Nyt LADBible-sivuston julkaisemalla hauskalla YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa perheen lemmikkikissa on ottanut mallia Maneki nekon liikkeistä. Omistaja on kuvannut videolle kissaansa, joka menee lelun viereen istumaan ja alkaa heiluttamaan tassuaan.

Kissa on melko huvittava näky elehtiessään samalla tavalla kuin Maneki neko. Kissa ihmettelee patsasta ensin hetken, minkä jälkeen se käy itsekin hellyttävästi takapuolensa päälle istumaan ja alkaa heiluttamaan omistajalleen etutassuaan.

Cat Waves Like Toy

Copy cat… 😻

Publié par LADbible sur mercredi 7 février 2018