Chuck Norris Helsingissä – video kulissien takaa julkaistiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka maailmankuulu toimintatähti Chuck Norris käväisi Helsingissä, jossa hän nautti kaupungin ravintolatarjonnasta ja teki mainoksen suomalaiselle hampurilaisketjulle. Nyt Hesburger on julkaissut verkossa Making of -videon vierailun kulissien takaa.

– Kun Chuck Norris sitten astui kuvauspaikalle, olivat ihmisten ilmeet näkemisen arvoisia. Hullusta ajatuksesta syntynyt idea tuli todeksi, iloitsee mainosten suunnittelusta vastanneen SFB Agencyn luova johtaja Matias Mero.

Chuck Norris -mainoksia nähdään jo ensi viikolla elokuvateattereissa. Mainosfilmit ohjannut Markus Virpiö kertoo Chuck Norrisin kaltaisen maailmantähden ohjaamisen olleen jännittävää ja haastavaa. Näyttelijän valloittavan persoonan ansiosta tunnelma oli kuitenkin rento.

– Chuck Norris oli äärimmäisen mukava ja yhteistyöhaluinen. Minkäänlaisia tähden elkeitä ei nähty koko kuvauspäivän aikana. Just tell me what to do, hän lausahti heittäen perään kuuluisan hymynsä, Virpiö kuvailee.

– Kuvaus toki vaati jonkin verran erikoisjärjestelyjä, mutta huolellinen tuotantosuunnittelu sai kuvauspäivän luistamaan erinomaisesti. Kuvauksissa käytettiin ns. stand in -näyttelijää, jonka kanssa jokainen kuva rakennettiin ja harjoiteltiin ennen varsinaisen tähden saapumista settiin. Näin minimoitiin Norrisin turha odotteluaika.