Perheenäiti treenaa lastensa kanssa – haluaa kannustaa äitejä liikkumaan

Fitness Koti & Asuminen Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar ja kunto-ohjaaja Sarah Stage on kahden pienen pojan äiti. Nainen on ollut kummankin raskauden aikana ja niiden jälkeen monta kertaa uutisotsikoissa. Moni on ihmetellyt raskauksien aikana naisen hyvin pientä vauvamasua, ja synnytyksen jälkeen sitä miten nainen onnistui saamaan litteän vatsansa vain viikoissa takaisin.

Sarah Stage synnytti toisen lapsensa 16. lokakuuta, jonka jälkeen hän alkoi vähitellen palaamaan omaan treeniaikatauluunsa. Liikunnan ammattilainen on saanut kahta pientä lasta hoitaessaan huomata, että oman ajan ottaminen ja itsestään huolehtiminen ei ole aina kovin helppoa.

Perheenäiti on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän tekee kotona olohuoneessaan treenin samalla kun hän viettää aikaa lastensa kanssa. Treeniin nainen tarvitsee vain vastuskuminauhan, käsipainot ja lapsensa. Videon saattelemana nainen haluaa rohkaista muitakin äitejä pitämään itsestään huolta ja liikkumaan myös lastenhoidon lomassa.

No excuses! This morning was my first time working out in 9 weeks and although I have a long way to go to build my muscle strength and endurance back up again, (so please don’t body shame .. again ! As we all are different shapes and sizes ) luckily there’s an inner strength thats been building since I’ve had time to reflect. I’ve learned that when i focus on being in the moment together with my babes and reducing my own expectations of what needs to be done in a day I’m more content because i know i can’t get these special moments back and all the little things don’t matter. I’ve also realized that it’s important to also make self-care a priority and try to do something for ourselves daily, this morning for me, it was doing a 20 minute workout at home. I know some mothers feel guilty about doing things for themselves and I’ve even gotten mom shamed for taking the time out for myself but if we are happy, then that makes us better wives, Friends, daughters. Mother’s etc. Whatever your fitness goals are, i want to be a support system to help you reach them 💪🏼 since it’s almost a New Year i thought it could be a fresh start so today only I’m giving you my Nutrition Guide for free(which has meal preps, grocery lists, healthy recipes which are delicious and snack ideas) when you get my Fitness Guide 🎁 I know how hard it is to balance fitness, family, career and breastfeeding every 2 hours lol Sometimes the most difficult thing is just getting started but i got your back 👯‍♀️ you can always leave a comment below with any questions you have ❤️ u! We got this🙌🏼 #momlife #momboss

A post shared by MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW👇🏼 (@sarahstage) on