Selena Gomez ei muistanut kappaleidensa sanoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Selena Gomez on ehtinyt tekemään paljon musiikkia uransa aikana. Nainen on vasta 25-vuotias, mutta hän on kuitenkin julkaissut jo noin kymmenen vuoden ajan musiikkia ja tehnyt viisi omaa sooloalbumiakin.

BBC Radio 1 -kanava laittoi laulajan nyt todelliseen testiin. Juontaja halusi tietää, että pystyykö poptähti muistamaan lyriikat hänen vanhoihin kappaleisiinsa. Gomez lähti leikkiin mukaan hyvin itsevarmasti ja uskoi muistavansa kaikki sanat, koska kappaleet olivat kuin hänen omia henkilökohtaisia tarinoitaan, minkä vuoksi ne tarttuivat hänen mieleensä.

Juontaja Grimmy ei kuitenkaan päästänyt laulajaa helpolla vaan katkaisi kappaleet hyvin yllättävistä kohdista, jolloin laulajan piti jatkaa laulua. Kävi ilmi, että leikki ei ollutkaan kovin helppo, sillä Gomez ei pystynyt muistamaan mitään vanhempien laulujensa sanoja erästä lastenlaulua lukuunottamatta.