Nicole Scherzinger kuin prinsessa Jasmine – paljasti vatsalihaksensa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Viime aikoina nainen on ihastuttanut myös omilla näyttävillä asuvalinnoillaan, joiden ansiosta paparazzien kamerat ovat räpsyneet tiuhaan.

Yleensä hyvin tyylikkäissä ja naisellisissa asuissa nähty Nicole Scherzinger on viime aikoina pukeutunut hieman leikkisämmin ja nuorekkaammin. Nyt nainen nähtiin Los Angelesissa Craigs-ravintolan edustalla valkoisessa upeassa asussa.

Nicole Scherzinger oli valkoisessa asussaan kuin Aladdin-piirretyssä seikkaileva prinsessa Jasmine. Scherzingerin yllä nähtiin kauniit hohtavan valkoiset ja hyvin leveälahkeiset housut ja lyhyt paita, joka paljasti naisen timmin vatsan kokonaan.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News