Demi Lovato säälii nettikiusaajia: ”Heidän täytyy olla todella surullisia”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Demi Lovato on ollut lähes kuusi vuotta raittiina. Huumeongelmien kanssa aiemmin paininut poptähti on alkanut viettämään terveellistä elämää ja löytänyt urheilusta ja etenkin kamppailulajeista itselleen uuden rakkaan harrastuksen. Hän on löytänyt aivan uuden itsevarmuuden eikä enää aio antaa nettikiusaajille valtaa.

Demi Lovato on keskittynyt omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiinsa erityisesti kuluneen vuoden aikana. Nainen kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa julkaisevansa nykyään itsestään paljon uimapukukuvia siksi, että nykyään hän on oppinut rakastamaan omaa vartaloaan ja hän haluaa näyttää sen myös muille.

Demi Lovato on saanut paljon negatiivisia kommentteja kuviinsa, mutta hän ei aio enää antaa kiusaajille valtaa. Lovato säälii ihmisiä, jotka jättävät ilkeitä kommentteja, koska heidän täytyy olla todella surullisia ihmisiä omassa elämässään.

Naisen uudesta itsevarmuudesta ja rakkaudesta omaa vartaloaan kohtaan kertoo muun muassa kuva, jossa nainen hymyilee harmaa olkaimeton uimapuku yllään. Perfektionistina Lovato näkee kuvassa virheitä eikä näytä mielestään niin hyvältä kuin voisi näyttää, mutta halusi julkaista kuvan silti koska hän näyttää siinä erityisen onnelliselta.