Realitykomistus tuli kaapista? Suutelukuvista nousi kohu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanderpump Rules -realityohjelmasta tuttu DJ James Kennedy on seurustellut sarjan naistähtien kanssa. Nyt miehen seksuaalinen suuntautuminen on noussut kuumaksi puheenaiheeksi fanien keskuudessa, sillä James Kennedyn on nähty suudelleen intohimoisesti homoseksuaalin ystävänsä kanssa.

James Kennedy on ikuistettu lukuisiin valokuviin, joissa hän suutelee Logan Noh -nimisen ystävänsä kanssa Los Angeles Pride -tapahtumassa. Miehen ystävät ja fanit huomasivat kuuluisan britti-DJ:n olleen silminnähden intohimoisissa tunnelmissa miespuolisen ystävänsä kanssa äskettäin Yhdysvalloissa esitetyssä Vanderpump Rulesin jaksossa, RadarOnline uutisoi.

James Kennedy ja Logan Noh kysyivät toisiltaan, ovatko he rakastuneita. Vastaus oli myönteinen. Tosin Kennedy korjasi sanojaan, että rakastaa Logan Nohia kaverimielessä, mutta homoseksuaali ystävä korjasi Kennedyn sanoja, että he rakastavat toisiaan jopa ystävyyttä enemmän. James Kennedy ei ole ensimmäinen homoseksuaalisia piirteitä omaava mies samassa sarjassa. Jax Taylorilla on tiettävästi ollut miespuolisia rakastajia ennen relaityohjelmassa esiintymistä.

The bitch is back 🤣🤣@itsjameskennedy

A post shared by Logan Noh (@logannoh) on

Hike everyday! 🏃🏽 @itsjameskennedy

A post shared by Logan Noh (@logannoh) on

Where should I play next? Comment your city below👽 Photo: @logannoh

A post shared by James Kennedy (@itsjameskennedy) on