Kaupungin coolein koira? Tämä lemmikki tietää paikkansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hutch-niminen eläinsuojassa asunut koira sai jouluna uuden rakastavan kodin. Koiran uusi omistaja on luonut uudelle lemmikilleen Instagram-tilin, jossa päästään tutustumaan koiran hauskaan persoonaan paremmin.

Nyt Unilad-sivusto on jakanut Hutchista hauskan videon, jossa koira istuu todella viileästi autossa. Koira on niin oman arvonsa tietävä istuessaan kuono pystyssä etupenkillä, että lemmikin ilme on saanut muutkin kuin Hutchin omistajan huvittuneeksi.

Hutch-poika näyttää videolla erityisen komealta ja trendikkäältä koiralta. Koiralle on puettu päähän vihreä pipo, joka yllään Hutch näyttää tuntevan olonsa erityisen trendikkääksi. Video on saanut ihmiset niin hyvälle mielelle, että sitä on jaettu Facebookissa parin päivän aikana yli 360.000 kertaa.

The Most Handsome Boy In The World

When you're the most handsome boy in the world and you know it 😍😂

Publié par UNILAD sur lundi 15 Janvier 2018