Kim Kardashian paljasteli – näin meikkisarjaa markkinoidaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Markkinointimaailmassa on ymmärretty hyödyntää seksiä aikojen alusta saakka. Yksi näkyvimmin ulkoisia avuja käyttävistä on muhkeita muotojaan auliisti kameralle esittelevä julkkistähti Kim Kardashian.

Kun Kardashianin muut sisaruksensa ovat keskittyneet vauvabuumiin ja oikeustaisteluihin, on Kim Kardashian päättänyt käyttää kaiken ylimääräisen aikansa KKW-kosmetiikkasarjansa tuotekehittelyyn ja markkinoimiseen. Nainen on julkaissut paljastelevia kuvia Instagramissa jo muutaman kuukauden ajan. Nyt hän lupaa tuoreessa otoksessa uuden huulipunatuotesarjan saapumisesta markkinoille.

Kardashianit ovat toimineet suurena vaikuttajana nykyisessä kauneustrendissä ja kosmetiikkabisneksessä. Etenkin heidän faninsa pyrkivät ahkerasti mukailemaan idoleidensa pukeutumistyyliä ja ulkonäköä. Kim Kardashianin isän Robert Kardashianin sukujuuret ovat Armeniassa, mikä luo naisen ulkonäköön etnisen vivahteen.

@kkwbeauty lipstick coming soon

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on