Kissa yrittää mahtua maljakkoon – tulos leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat tunnetusti pitävät hyvin ahtaista paikoista. Mitä pienempään koloon ne saavat itsensä mahdutettua sen turvallisempi ja lämpöisempi niillä on olla. Ahtaiden paikkojen suosiminen on juuri se syy, minkä vuoksi kissat löytävätkin itsensä monesti kiperistä tilanteista jäätyään jumiin.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska pätkä kissasta, joka kiinnostuu heti lasimaljakosta, joka on asetettu lattialle. Maru-niminen kissa laittaa maljakkoon heti etutassunsa ja alkaa miettimään miten se onnistuisi mahtumaan maljakon sisälle.

Omistaja on kuvannut videolle, kun kissa yrittää päästä istumaan maljakkoon. Lopulta se saa pujotettua takatassunsakin maljakon sisälle ja istuutuu. Kissan takapuoli ja häntä eivät kuitenkaan mahdu maljakon sisälle, minkä vuoksi ne jäävät huvittavalla tavalla maljakon ulkopuolelle kissan istuessa.