Silmiähivelevät maisemat! Nämä kuvat saavat kaipaamaan lomaa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaatii taitoa ikuistaa hetkiä otoksiin, joihin voisi upottaa katseensa useiden minuuttien tai jopa kymmenien minuuttien ajaksi. Eric Rubens -nimisen valokuvaajan vangitsemat maisemat edustavat maapallon kauneutta parhaimmillaan.

Etelä-Kaliforniassa elävällä Eric Rubensilla on Instagramissa yli 330.000 seuraajaa. Eikä suotta, sillä miehen ottamat valokuvat antavat sykähdyttävän olotilan. Värien, valojen ja varjojen kanssa leikkivät valokuvat ovat ikuistaneet lukuisia hetkiä maapallon monimuotoisuuteen liittyen. Luontoäidillä on sylissään todella kaunis luomus.

Valokuvissa on eri maiden aamunkajoja ja iltaruskoja. Henkeäsalpaavan kauniisti aseteltuja jännitteitä ja momentteja. Kuvia katsoessa nousee suunnaton ikävä kaukomaille. Voitaisiinko lähteä palmun alle tai vuoristomaisemiin ihailemaan auringonlaskua tosielämässä? Vaikka heti.

Making friends during rush hour traffic

A post shared by Eric Rubens (@erubes1) on

My trip to Puerto Rico was one of the most rewarding travel experiences I’ve had. Of course I love traveling and shooting around the world, but rarely have I really stepped back and thought about how I can utilize the following I’ve built up over time for good causes. My biggest goal of 2018 was to take a step towards doing just that. The joy I got from spending hours picking up trash on a hurricane struck beach and trying to help restore the beauty of the island far exceeded the pleasure any sunset has ever given me. Equally moving was visiting the children’s hospital and passing out toys on 3 Kings Day for kids who were undeservedly stuck in bed with illnesses. The kids had so much happiness in them despite the situation they were in. Talk about inspiring. My goal in visiting Puerto Rico was to help where I could and try to run out and get some pics to show off the beauty of the island. If you’re reading this and think of another opportunity where I could help out, please email me and I’d love to hear it out. I’d hate to look back years from now on these days and realize I did nothing with the voice I was given. Time to start changing that.

A post shared by Eric Rubens (@erubes1) on