Mies huijasi koiraansa – koira toteutti käskyt innoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirien kouluttaminen hyville tavoille ei ole aina helppoa, mutta hyväkäytöksisen ja tottelevaisen koiran kanssa eläminen on kuitenkin niin paljon helpompaa, että kouluttaminen kannattaa. Nyt videolla nähdään miten hyvin koulutettu koira toteuttaa omistajansa antamia hyvin ristiriitaisia käskyjä.

Mies on kuvannut YouTube-videolle huvittavaa hetkeä, jossa hän saa koiransa innostuneeksi kysyessään siltä, että haluaisiko koira lähteä kävelylle. Kun koira on juossut innoissaan ulko-ovelle, omistaja kuitenkin pyörtää käskynsä ja pyytääkin koiraa seuraavaksi menemään nukkumaan.

Hupaisalla videolla omistaja hämmentää koiraansa eri käskyillä, mutta suloinen lemmikki menee kuitenkin samalla tarmolla nukkumaan kuin millä se olisi lähdössä ulkoilemaankin. Toivottavasti hauskan videon kuvaamisen päätteeksi koira on lopulta päässyt omistajansa kanssa ulos lenkille purkamaan energiaansa ja innostustaan.