Brooklyn Beckham esitteli tatuointinsa – tämän äitikin hyväksyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beckhamien perhe on todella läheinen ja heistä jokainen tukee toisiaan todella näkyvästi sosiaalisessa mediassa. Nyt 18-vuotias poika Brooklyn Beckham päätti tatuoida hänen käsivarteensa kuvan, joka tekee kunniaa hänen äidilleen.

Brooklyn oli ottanut käteensä ison sydämen, jonka sisällä luki teksti: ”Mum”. Pojan äiti Victoria Beckham tuntui olevan todella innoissaan uudesta tatuoinnista, joka tulee muistuttamaan aina poikaa hänen äidistään. Victoria julkaisi hänen Instagram-kanavallaan heti yhteiskuvan, jossa nainen poseeraa poikansa ja uuden tatuoinnin kanssa.

Brooklyn Beckham tatuoi aiemmin hänen pikkusormeensa onnennumeron, joka on seitsemän. Numero seitsemän on samalla myös juuri se numero, joka paidassaan hänen isänsä David Beckhamin pelasi jalkapalloa ennen uransa lopettamista.

Cheers to this man x another amazing one 🌷. @_dr_woo_

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Big tattoo! X kisses from NYC!! @brooklynbeckham x #loveyou

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on