Katie Pricen itseruskettava lähti käsistä: ”Toivottavasti tämä lähtee suihkussa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on sinkku. Hän liittyi vuosi sitten Huggle-treffisovelluksen käyttäjäksi halutessaan tavata uusia miehiä. Sovellus on naisen mukaan auttanyt häntä pääsemään yli pettäjämiehestään.

Kolmannesta aviomiehestään Kieran Haylerista vastikään eronnut 39-vuotias glamourmalli Katie Price on näyttävä kaunotar, joka ei pelkää esitellä paljasta pintaa. Hänen Instagram-kanavallaan onkin totuttu näkemään todella rohkeita kuvia, ja nyt Price yllätti seuraajansa kuvalla, jossa nainen on alasti.

Katie Price julkaisi itsestään surkuhupaisan kuvan, jossa hän kertoo kokeilleensa uutta itserusketusvoidetta. Lopputuloksesta oli tullut odotettua tummempi, minkä vuoksi nainen toivoi suurimman osan väristä lähtevän suihkussa. Kuvassa nainen poseeraa kuitenkin itsevarmasti ja täysin alastomana kameralle itserusketusaineesta huolimatta.