Liam Payne ja Cheryl Cole eroamassa – asianajaja jo mukana selvittelyssä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisio- ja musiikkiuraltaan tunnetuksi tullut poptähti-juontaja Cheryl Cole ja One Direction -yhtyeestä tunnettu poikabänditähti Liam Payne saivat yhdessä vuosi sitten maaliskuussa pojan, jolle he antoivat nimeksi Bear. Pariskunta on hehkunut julkisesti vauvaonnea, mutta ilmeisesti kulisseissa rakkauselämä ei olekaan kukoistanut.

Daily Mail -sivuston mukaan 24-vuotias Liam Payne ja 34-vuotias Cheryl Cole ovat eroamassa. Payne on ystäväpiirin mukaan konsultoinut eron suhteen jo lakimiestä. Pariskunta ei ole naimisissa, mutta yhteisen lapsen vuoksi Payne on jo kartoittanut mahdollisuuksiaan.

Liam Paynen omaisuudella on arvoa nin 54 miljoonaa puntaa kun taas Cheryl Colen omaisuuden arvoksi on arvioitu 20 miljoonaa puntaa. Perhe asuu Surreyssa sijaitsevassa kartanossa, minkä vuoksi Payne on halunnut selvittää miten yhteinen omaisuus tultaisiin jakamaan.

Ystävien mukaan Payne yrittää yhä saada suhteen toimimaan, mutta mikäli tilanne ei parane, pariskunta tulee eroamaan lopullisesti lähiviikkojen aikana. Mies toivoo, että suhde ei kariutuisi, mutta mikäli se tulee kuitenkin päättymään hän haluaa olla valmistautunut.