Mies innostui liikaa virtuaalimaailmasta – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon huvittavia videoita tilanteista, joissa ihmiset kokeilevat ensimmäistä kertaa virtuaalitodellisuudessa pelattavaa peliä. Pelaajien reaktiot virtuaalitodellisuuteen ovat yleensä melko hupaisaa katsottavaa tilannetta sivusta seuraaville.

Nyt YouTubessa jaetulla videolla nähdään kuinka erään innokkaan pelaajan kävi kun hän uppoutui virtuaalimaailmaan täysin. Mies oli unohtanut kaikki ystävän antamat ohjeet ja löi ensin ohjaimella seinään minkä jälkeen hän menetti oman tasapainonsa ja kaatui lattialle.

Virtuaalikypärää ensimmäistä kertaa kokeilevia kehotetaan pitämään aina huoli siitä, että pelin pelaamiseen on tarpeeksi tilaa. Muutoin voi eteen tulla noloja tilanteita tai jopa suoranaisia onnettomuuksia pelaajien lyödessä ohjaimella suoraan seinään tai törmätessä itse huonekaluihin.