Näin häädät kuntosaliflirttailijat – naisilta nerokas keino

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä haluaa kuntoilla yksin ja siten, ettei joudu ottamaan ylimääräistä kontaktia muihin ihmisiin. Suomalaisilla kuntosaleilla on harvinaista, että ihmiset alkaisivat keskustelemaan tai jopa iskemään, mutta nyt tähänkin yllättävään tilanteeseen on keksitty pakokeino.

Twitterissä leviää naisille tarkoitettu ohje, mitä tulee tehdä jos mies yrittää iskeä kuntosalilla. Olivia A. Cole on twiitannut kahden naisen käyttämän vinkin koko maailmalle. Naisten luokse oli kävellyt mies, joka oli selkeästi liikkeellä iskumielessä. Toinen naisista sanoi: ”Hei, et varmasti halua tulla tänne. Minä pieraisin juuri. Nyt on paha.”

Mies oli kauhistunut naisen kommentista niin paljon, että lähti pois. Kun ystävä kysyi naiselta, oliko hän oikeasti pieraissut, paljasti hän keksineensä koko jutun. Toisin sanoen seuraavan kerran kun joku tulee häiritsemään intensiivistä harjoittelua flirttailumielessä, kannattaa pahoitella ilmavaivoja.