Nettihuhu väittää Sylvester Stallonen kuolleen – veli raivostui väitteen levittäjille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rambo ja Rocky -elokuvista aikoinaan supertähdeksi noussut näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on tuorein julkkis, joka on joutunut hurjien nettihuhujen kohteeksi. Hänen väitetään nimittäin parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviävien väitteiden mukaan kuolleen.

Stallonen Frank-veli raivostui perättömien väitteiden levittäjille, sillä tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun supertähden väitettiin kuolleen. Edellisen kerran vastaavaa perätöntä huhua levitettiin toissavuonna. Silloin huhu levisi myös CNN-uutistoimiston kautta.

– Minkälaisia sairaita ihmisiä he ovat? Tällaiset ihmiset ovat mieleltään sairaita eivätkä ansaitse paikkaa yhteiskunnassa, Frank Stallone kirjoitti Facebookissa.

Tällä kertaa RIP Sylvester Stallone -viestit ovat levinneet sosiaalisessa mediassa väittäen 71-vuotiaan veteraaninäyttelijän kuolleen eturauhassyöpään. Suuri joukko Stallonen faneja on tänään esittänyt surunvalittelunsa Facebookissa. Ne ovat kuitenkin osoittautuneet – kuten edelliselläkin kerralla – ennenaikaisiksi.