Kim Kardashianille massiiviset lihakset – meemi leviää netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkis Kim Kardashian tunnetaan hänen muhkeista muodoistaan. Naisen vartalo edustaa kurvikkaan naisen figuuria, jossa on rintaa ja takapuolta riittämiin. Nyt netissä leviää hieman toisenlaisia kuvia kolmen lapsen äidistä.

Kim Kardashianille on photoshopattu lihaksikkaat käsivarret. Gym Kardashian on noussut viraali-ilmiöksi Jay Paul Georgen Twitter-kuvan ansiosta. Mies kertoo löytäneensä lihaksikkaasta Kim Kardashianista uuden harrastuksen itselleen, ja miehen innostus on noteerattu ympäri maailmaa. Kuvat ovat hämmentäviä.

Gym Kardashian -twiittiä on tykätty jo yli 250.000 kertaa. Kapealla kaulalla ja hoikilla käsivarsilla varustettu seurapiirijulkkis on muokattu kuviin jäntevänä ja lihaksikkaana. Etenkin naisen käsivarret näyttävät lähinnä kehonrakentajan vartaloon sopivilta.