Kaksi nuorta yritti päästä elokuviin samalla lipulla – klassinen keino käytössä!

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi kalifornialaista nuorta on noussut Twitter-tähdiksi yritettyään varsin perinnetietoista huijausta elokuvateatterissa. He yrittivät päästä katsomaan Marvelin Black Panther -elokuvaa esiintyen yhtenä pitkänä miehenä.

Carsonissa sijaitsevan elokuvateatterin aulaan ilmestyi hämmästyttävän pitkä henkilö lierihattuun ja trenssitakkiin pukeutuneena. Tosiasiassa kyse oli kahdesta nuoresta, joista toinen istui toisen olkapäillä.

Netflixin Bojack Horseman -sarjasta tuttu tempaus ei vähemmän yllättäen mennyt läpi elokuvateatterin henkilökunnalle. Se kuitenkin herätti runsaasti riemua muiden paikalla olleiden keskuudessa. Kuvat ja videot hauskasta näystä lähtivät nopeasti leviämään Twitterissä.

 

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat