Kaksi nuorta yritti päästä elokuviin samalla lipulla – klassinen keino käytössä!

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi kalifornialaista nuorta on noussut Twitter-tähdiksi yritettyään varsin perinnetietoista huijausta elokuvateatterissa. He yrittivät päästä katsomaan Marvelin Black Panther -elokuvaa esiintyen yhtenä pitkänä miehenä.

Carsonissa sijaitsevan elokuvateatterin aulaan ilmestyi hämmästyttävän pitkä henkilö lierihattuun ja trenssitakkiin pukeutuneena. Tosiasiassa kyse oli kahdesta nuoresta, joista toinen istui toisen olkapäillä.

Netflixin Bojack Horseman -sarjasta tuttu tempaus ei vähemmän yllättäen mennyt läpi elokuvateatterin henkilökunnalle. Se kuitenkin herätti runsaasti riemua muiden paikalla olleiden keskuudessa. Kuvat ja videot hauskasta näystä lähtivät nopeasti leviämään Twitterissä.