Vuohijooga kasvattaa suosiotaan – saa ihmiset vapautuneemmiksi

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jooga on jo pitkään ollut hyvin suosittu liikuntamuoto. Osa ihmisistä voi pitää joogaa pitkästyttävänä ja liian rauhallisena lajina, mutta nykyään joogatunteihin on yhdistetty muun muassa oluen tai kuohuviinin juomista ja jopa eläimiä.

CBS Sunday Morning kävi tutustumassa hauskaan vuohijoogaan, joka on alkanut kasvattamaan suosiotaan. Joogatunnilla joogataan muuten melko normaalisti, mutta salissa liikkujia ihastuttavat pienet vuohet, jotka kiipeilevät innoissaan tunnin aikana ihmisten päällä.

YouTube-videolla nähdään miten vuohet seikkailevat joogaajien seassa. Joogaa harrastavat näyttävät nauttivan eläinten läsnäolosta ja huvittuvan niiden kommelluksista. Uutisryhmän vierailun aikana eräs pikkuvuohi päätti virtsata yhden joogaajan päälle, mutta se toi naisen mukaan hänelle vain hyvää onnea.