Mikä kurvitar! Ashley Graham riisui hittilehden bikinikuviin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Muotialalla suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosien aikana kasvattanut kaunotar on suunnitellut myös omia alusvaatteita ja uimapukuja.

30-vuotias kaunotar nähtiin juuri New Yorkissa Sports Illustrated -lehden järjestämässä tapahtumassa. Tapahtumassa julkaistiin lehden tämän vuoden uimapukunumero, jonka useissa kuvissa nähdään myös Ashley Graham.

Ashley Graham julkaisi Sports Illustrated -lehteä varten otettuja upeita kuvia myös hänen Instagram-kanavallaan. Kuvissa Grahamilla on yllään todella näyttäviä uimapukuja ja bikineitä, jotka antavat oikeutta naisen kurvikkaalle vartalolle.

FES👙 #ashleygrahamXswimsuitsforall – check the stories for more babes

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

#sportsillustratedswimsuit

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Thick chicks in #SportsIllustrated

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on