Nautintoväline miehille valmistuu käden käänteessä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kautta historian ihmiset ovat keksineet omaperäisiä tapoja nautintonsa avuksi. Naiset ovat hyödyntäneet kodin irtaimistoa ja ruokakaupan antimia, ja miesten on kerrottu turvautuneen aikojen saatossa oman kätensä lisäksi esimerkiksi patjoihin, hedelmiin tai erilaisiin putkiin.

Super Deluxe -Facebook-kanava on julkaissut videon, jolla näytetään kotikutoisen nautintovälineen valmistaminen. Kyhäelmä on tarkoitettu miesten avuksi, ja videon kuvauksessa luvataan aitoon aktiin verrattavissa olevaa nautintoa. Seksiväline rakennetaan pikupyyhkeestä, kumihanskasta, hiuslenkeistä ja hammastahnatuubista. Katso video tästä.

Pane hammastahna ja kumihanska tiukkaan käärityn pikkupyyhkeen sisään. Kiinnitä rulla tiiviiksi hiuslenkkien avulla. Poista hammastahnatuubi, käännä kumihanskan reunat pyyhkeen yli ja ruiskauta hanskan sisään liukuvoidetta. Liukastusaineena voi käyttää myös omia kyyneleitä, jotka valuvat silmistä epätoivoista vekotinta käyttäessä.