Miehille tee-se-itse -seksiväline – valmistuu käden käänteessä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kautta historian ihmiset ovat keksineet omaperäisiä tapoja masturboimisensa avuksi. Naiset ovat hyödyntäneet kodin irtaimistoa ja ruokakaupan antimia seksivälineiden sijaan, ja onpa miestenkin kerrottu turvautuneen aikojen saatossa oman kätensä lisäksi esimerkiksi patjoihin, hedelmiin tai erilaisiin putkiin.

Super Deluxe -Facebook-kanava on julkaissut videon, jolla näytetään kotikutoisen seksivälineen valmistaminen. Kyhäelmä on tarkoitettu miesten avuksi onanointisessioihin, ja videon kuvauksessa luvataan aitoon aktiin verrattavissa olevaa nautintoa. Seksiväline rakennetaan pikupyyhkeestä, kumihanskasta, hiuslenkeistä ja hammastahnatuubista.

Pane hammastahna ja kumihanska tiukkaan käärityn pikkupyyhkeen sisään. Kiinnitä rulla tiiviiksi hiuslenkkien avulla. Poista hammastahnatuubi, käännä kumihanskan reunat pyyhkeen yli ja ruiskauta hanskan sisään liukuvoidetta. Liukastusaineena voi käyttää myös omia kyyneleitä, jotka valuvat silmistä epätoivoista vekotinta käyttäessä.

D.I.Y. Pocket P*ssy

Here's an easy D.I.Y. sex toy that feels even better than the real thing.

Publié par Super Deluxe sur jeudi 8 décembre 2016

Uusimmat