Bill Gates arvuutteli päivittäistavaroiden hintoja – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman rikkaimpien ihmisten joukkoon jo pitkään kuulunut Microsoft-miljardööri ja hyväntekijä Bill Gates elää hyvin yksityistä elämää vaimonsa Melindan kanssa. Mies ei ole enää vuosikausiin hoitanut omia ruokaostoksiaan, minkä vuoksi niiden hinnat ovatkin miehelle melkoinen mysteeri.

Nyt 62-vuotias Bill Gates oli ensimmäistä kertaa Ellen DeGeneresin vieraana hänen suositussa keskusteluohjelmassaan. DeGeneres on tunnettu siitä, että hän keksii aina vieraitaan varten ohjelmaan hauskoja osioita ja leikkejä, joihin myös Bill Gates joutui nyt osallistumaan.

Bill Gates sai ohjelmassa tehtäväkseen arvata arkipäiväisten päivittäistavaroiden hinnan kaupan hyllyllä. Gates arvasi monet tuotteet joko moninkertaisesti liian kalliiksi tai liian edullisiksi, mutta hammaslankaa mies näyttää vielä itsekin ostavan, koska sen hinnan mies muisti melko tarkasti.