Demi Lovato sai dieeteistä tarpeekseen – oppi rakastamaan kurvejaan

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Demi Lovato on ollut lähes kuusi vuotta raittiina. Huumeongelmien kanssa aiemmin paininut poptähti on alkanut viettämään terveellistä elämää ja löytänyt urheilusta ja etenkin kamppailulajeista itselleen uuden rakkaan harrastuksen.

Demi Lovato on keskittynyt omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiinsa erityisesti kuluneen vuoden aikana. Lovato kertoi People-sivustolle, että hän ei aio enää kiduttaa itseään erilaisilla dieeteillä tai ajatuksella siitä, että hänen tulisi edes laihduttaa tai olla erilainen. Nainen on oppinut rakastamaan omaa vartaloaan ja hän haluaa näyttää sen myös muille.

Naisen uudesta itsevarmuudesta ja rakkaudesta omaa vartaloaan kohtaan kertovat muun muassa kuvat, joissa nainen esittelee kurvikasta vartaloaan. Uusimmassa otoksessaan laulaja esittelee ylpeänä reisiään, joita hän kutsuu nykyään nimellä Ei enää dieettejä -reidet.