Kourtney Kardashianin asu petti – vain teippi nännissä esti vilautuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja perheenäiti Kourtney Kardashian on tunnetusti koko Kardashianien suvun suurin terveysintoilija. Naisen iho suorastaan hehkuu, mikä saattaa johtua kaunottaren maidottomasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta. Viime aikoina hän on esitellyt upeaa vartaloaan alastomana ja rohkeissa asuissa.

Nyt Kourtney nähdään saapumassa West Hollywoodissa sijaitsevaan Craig’s-ravintolaan, jossa hän vietti iltaansa siskonsa Kendall Jennerin kanssa. Kourtneyn asu kuitenkin petti juuri hänen saapuessaan ravintolaan, sillä sen etumus valahti liian alas. Kaikeksi onneksi Kourtney oli ilmeisesti aavistanut tulevan, sillä hän oli teipannut nänninsä piiloon.

Muutama vuosi sitten 38-vuotias kolmen lapsen äiti sai lääkärikäynnillään kuulla, että hänellä sekä hänen lapsillaan on herkkyys gluteenia ja maitotuotteita kohtaan. Nainen päätti vaihtaa heti ruokakomeronsa sisällön ja vaihtaa kaikki maitotuotteet ja gluteenia sisältävät tuotteet niitä vastaaviin vaihtoehtoihin, joissa ei kuitenkaan ole maitoa tai viljaa. Kourtney Kardashian pitää edelleen sekä itsensä että lapsensa viljattomalla ja gluteenittomalla ruokavaliolla.

Splash
Splash
Splash