Upea näky uimarannalla – sadat meritähdet peittivät rantahiekan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etelän rannoilla turistit pääsevät usein ihailemaan rannalla käveleviä rapuja, rantavedessä uiskentelevia värikkäitä kaloja ja välillä myös meritähtiä. Eräs mies ei ollut osannut kuitenkaan varautua häntä odottavaan näkyyn, kun ranta oli täysin meritähtien peitossa.

YouTube-videolla nähdään miten sadat meritähdet olivat vallanneet rannan Kien Giangissa Vietnamissa. Punaisia meritähtiä oli rannalla matalassa rantavedessä sekä kuivalla hiekalla, mikä sai ihmiset ihastelemaan ja kuvaamaan lumoavaa näkyä.

Aiemmin Australiassa jouduttiin todistamaan surullinen näky, kun Moretonin saarella vieraillut matkaopas kohtasi rannalla tuhansia kuolleita meritähtiä. Tässä tapauksessa näky oli onneksi hieman kauniimpi ja onnellisempi kun meritähdet olivat elossa.