Video: Nuorallakävelijät esittelevät hurjia temppujaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo pelkkä nuoralla kävely tippumatta on taito, joka ei onnistu keneltä tahansa. Lajista tulee kuitenkin vielä haastavampi mikäli siihen yhdistetään erilaisia temppuja.

Youtubessa julkaistulla videolla virolaiset Jaan Roose ja Tauri Vahesaar esittelevät nuoralla toteutettavia temppuja metsässä. Pelkkä kahta narua pitkin kulkeminen ei näille nuorille miehille riitä, vaan he toteuttavat niiden avulla painovoimaa uhmaavia akrobaattisia liikkeitä.

Ohuet nuorat toimittavat tarmpoliinien ja telineiden virkaa Roosen ja Vahesaarin suorittaessa näyttäviä hyppyjä. Video julkaistiin alun perin jo loppuvuodesta 2016, mutta se on lähtenyt uudelleen leviämään tempuista vaikuttuneiden katsojien keskuudessa sosiaalisessa mediassa.