Cheryl Cole suivaantui eroväitteistä: ”Lopettakaa jo!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisio- ja musiikkiuraltaan tunnetuksi tullut poptähti-juontaja Cheryl Cole ja One Direction -yhtyeestä tunnettu poikabänditähti Liam Payne saivat yhdessä vuosi sitten maaliskuussa pojan, jolle he antoivat nimeksi Bear. Pariskunta on hehkunut julkisesti vauvaonnea, mutta viime aikoina parin ympärillä on kuitenkin liikkunut huhuja erosta.

Liam Payne on ystäväpiirin mukaan konsultoinut eron suhteen jo lakimiestä yhteisen omaisuuden jakamisen selvittämiseksi. Eropuheista huolimatta pariskunta oli kuitenkin yhdessä BRIT Awards -gaalassa, jossa he näyttivät hyvin onnellisilta ja rakastuneilta toisiinsa. Nyt Cheryl Cole on ensimmäistä kertaa kommentoinut erohuhuja.

Cheryl Cole kirjoitti hänen Twitter-kanavalleen: ”Lopettakaa jo. Ketään ei kiinnosta kuka on huhujen mukaan riidellyt omissa parisuhteissaan. Käyttäkää alustaanne tuotteliaampien kolumnien kirjoittamiseen”. Pariskunnan kerrottiin julkisuustemppuna esittävän onnellista pariskuntaa BRIT Awards -gaalassa, mutta sen väitteen nainen kielsi jyrkästi.