Huima läheltä piti -tilanne videolle – tappava kivenlohkare putosi auton eteen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Hengenvaarallisten onnettomuuksien välttäminen on liikenteessä toisinaan kiinni vain senteistä. Tämä tuli hiljattain harvinaisen selväksi eräälle taiwanilaiselle autoilijalle. Kojelautakameran kuvaamalla videolla autoilija on ajamassa korkean kallion vierellä.

Yhtäkkiä yläpuolelta putoaa suurikokoinen kivenlohkare. Kivenlohkare osuu tielle aivan autoilijan eteen. Vaikka pienemmät kappaleet iskeytyvät autoon, vättyy irtoava isokokoinen palaneen täpärästi ajoneuvoon osumiselta.

Vakavaan onnettomuuteen joutuminen oli siis kirjaimellisesti sekunnin päässä. UPI-sivuston mukaan autoilija selvisi säikähdyksellä, ja autokin kärsi välikohtauksessa vain pienistä naarmuista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.