Ei heikkohermoisille! Kerrostalosta pudonnut kiipeilijä yritti tempaustaan uudelleen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monille ei tulisi mieleen toistaa pieleen mennyttä uhkarohkeaa tempausta kymmenen metrin putoamisen jälkeen. Youtube-käyttäjä Damien Pullinger ei kuitenkaan antanut kivuliaan näköisen putoamisen haitata yritystään.

Pullingerin julkaisemalla aikaisemmalla videolla hän yrittää kiivetä kerrostalon katolle erikoisella tekniikallaan. Juuri huipun saavuttaessaan mies putoaa alas. Kivuliaan pudotuksen ansiosta videota ei voi suositella herkimmille katsojille. Pullinger kuitenkin yritti temppua uudelleen muutamaa kuukautta myöhemmin.

Tällä kertaa stuntti onnistui, ja hän pääsi turvallisesti kerrostalon katolle. On jokaisen itse päätettävissä, pitääkö tempausta rohkeana vai ainoastaan typeränä. Videot julkaistiin alun perin jo vuosina 2013 ja 2014, mutta ne lähtivät hiljattain leviämään sosiaalisessa mediassa uudelleen.