Omistaja jätti television päälle – koira jäi katselemaan agilitykisoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat olla omistajiensa seurassa ja mukana kaikissa arjen askareissa. Televisiota katsellessa koirasta saa usein mukavan seuralaisen sohvalle. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira oli jäänyt yksin huoneeseen seuraamaan sille mieluista ohjelmaa.

Lemmikin omistaja oli poistunut olohuoneesta laittamaan pyykkiä, mutta hän oli jättänyt television kuitenkin päälle. Kun hän palasi huoneeseen, hän sai yllätyksekseen huomata, että koira katseli edelleen televisiota, josta oli alkanut agilitykisat.

Omistaja on kuvannut alle puolivuotisesta koirastaan hauskan videon, jossa nähdään miten kiinnostuneena koira katselee agilitykisoja. Videon perusteella voisi melkeinpä luulla, että lemmikki haluaa katsomisellaan kannustaa lajitovereitaan parempiin suorituksiin.