Hääkuvaaja paljasti: ”Tästä huomaa avioliiton epäonnistuvan”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toisiaan rakastavat ihmiset saattavat sinetöidä suhteensa avioon astumalla. Häissä on tapana kuvata päivän merkittävimpiä tapahtumia, joten hääkuvaaja pääsee osallistumaan naimajuhliin pääkallopaikalta. Samalla hän näkee runsaasti asioita linssin takaa sekä pariskunnan onneen että heidän tulevaan avioliittoonsa liittyen.

Ympäri maailmaa työskentelevät hääkuvaajat ovat nyt paljastaneet Huffington Postille merkkejä, joista ovat tietäneet avioliittoon astuneen pariskunnan päätyvän todennäköisesti eroon.

Esimerkiksi pelkästään se, että toinen morsiusparin osapuolista ei ole innoissaan valokuvaamisesta voi kertoa paljon. Kaikki ihmiset eivät ole luonnollisimmillaan kameran edessä, mutta aidosti parisuhteeseensa uskovat ihmiset poseeraavat elämänsä tärkeimmässä juhlassa antaumuksella vaikka edes oman puolisonsa vuoksi.

Myös häihin osallistuvien ihmisten määrä kertoo paljon siitä, kuinka moni uskoo pariskunnan tulevaan avioliittoon. Mikäli yli 20 prosenttia kutsutuista vieraista jättää tulematta häihin, on usko suhteeseen hieman heikoissa kantamissa. Hääparista yleensä myös aistii sen, onko heidän välillään aitoa kemiaa.

Ongelmista kielii myös se, että hääseurueessa on kyräilyä ja riitelyä ennen kuin koko juhla on edes alkanut. Eräs hääkuvaaja sanoo, että pariskunnan taloudellinen tilanne voi myös määritellä suhteen tulevaisuutta etenkin silloin, jos toinen osapuoli on huomattavasti rikkaampi.

Jotkut liitot ovat kuvaajien mukaan ainoastaan kulissia, minkä huomaa pariskuntien ulkoisesta olemuksesta. Jos he piikittelevät toisiaan jopa hääpäivänä ja viettävät juhlissa todella vähän aikaa keskenään, voidaan eroa odottaa jo muutaman vuoden sisään naimisiin menosta.