Iggy Azalea paljastavissa kuvissa – takapuoli varasti huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti Iggy Azalea nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Fancy-singlensä myötä. Tähti valmistelee parhaillaan tulevaa Surviving the Summer -albumiaan, jonka odotetaan ilmestyvän vielä tämän vuoden aikana.

Nyt Iggy Azalea on kuitenkin jälleen herättänyt huomiota ulkomusiikillisilla seikoilla. Tähti on jakanut Instagramissa sarjan paljastavia kuvia ja videoita. Niissä Iggy poseeraa vaaleissa ja mustissa bikineissä, esitellen kameralle tunnettua takapuoltaan.

Iggy Azalea on kertonut julkisesti käyneensä kauneusleikkauksissa ja ottaneensa rintaimplantit. Toistuvista epäilyistä huolimatta hän on kuitenkin toistuvasti väittänyt takapuolensa olevan täysin aito.

 

Ain’t nothing wrong with a Lil lipstick & a wig in the pool.🍬💜 #MyPoolMyRules

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

🌊

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Vacation day 😊 #Savior

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on