Isä yllätettiin konfettitykillä – pila jatkui viikkojen ajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teini-ikäiset veljekset perustivat reilu vuosi sitten Angry Dad -nimisen YouTube-kanavan, joka on omistettu heidän nopeasti tulistuvan isän kustannuksella pilailemiselle. Vuoden aikana veljekset ovat ehtineet tehdä isälleen monia raivostuttavia jekkuja, joista myös muut ovat innostuneet.

Nyt videolla nähdään hulvaton montaasi, jossa Kylie Moy säikäyttelee isäänsä. Tytär päätti pilailla hänen isänsä kustannuksella kovaäänisen konfettitykin avulla kahden viikon ajan. Kylie Moy kuvasi huvittavat tilanteet lyhyille videoille, jotka hän on nyt koostanut muidenkin iloksi.

YouTube-videolla nähdään hauska montaasi tilaneista, joissa isä on pelästytetty konfettipommilla. Aina kun isä on osannut sitä vähiten odottaa, tytär laukaisee kovaäänisen ja juhlavan konfettitykin miehen vieressä. Isän reaktiot ovat hauskaa katseltavaa kun mies latelee aina pelästyessään liudan erilaisia kirosanoja.