Kat Von D naimisiin – HIM-yhtyeen tatuointi sormessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointitaiteilijana ja kosmetiikka-alan yrittäjänä tunnetuksi tullut Kat Von D on mennyt naimisiin Prayers-yhtyeen laulaja Leafar Seyerin kanssa. Pariskunta hehkuttaa rakkauttaan sosiaalisessa mediassa, ja he ovat julkaisseet kuvia sormuksistaan.

Kat Von D kertoo naineensa sielunkumppaninsa ja parhaan ystävänsä. Eläinten oikeuksien puolesta paljon puhunut Kat Von D on tähdittänyt lukuisia Leafar Seyerin julkaisemia kuvia Instagramissa. Kaksikko vaikuttaa umpirakastuneilta. Instagramissa julkaistuissa kuvissa on mukana suomalaisväriä, sillä Katilla on sormessaan tatuoituna suomalaisen HIM-yhtyeen logo.

Leafar Seyer on meksikolaissyntyinen Cholo goth -musiikkityylin uranuurtaja. Hän on 42-vuotias. Kat Von D on puolestaan LA Ink -televisiosarjasta maailman maineeseen noussut tatuointitaiteilija. Myös hän on alun perin syntynyt Meksikossa.

❤️🐌🖤🐜❤️

A post shared by Leafar Seyer (@prayers) on

Tlazohcamati @thegreatfrogldn for my talisman….. 🐌❤️🐜

A post shared by Leafar Seyer (@prayers) on

…so this just happened. @prayers ❤️ #bestvalentinesdayever

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

…aaand I just found my new screensaver. @prayers 🖤🗡 #mine

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

🖤 @prayers 🖤

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

Juntos en vida y en muerte. 🖤 @prayers

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on