Olympiaurheilijan miehestä nettijulkkis – joi kaksin käsin olutta jo aamulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talviolympialaisiin osallistuneen kanadalaisen curlingjoukkueen pelaajan Rachel Homanin aviomies Shawn Germain on noussut hetkessä nettijulkkikseksi. Syynä on netissä leviävät kuvat, joissa vaimoaan kannustamaan saapunut Germain kantaa olutta kaksin käsin istumapaikalleen.

Sunnuntaiaamuna yhdeksän aikaan olutta urheilutapahtuman yhteydessä nauttinut entinen jääkiekkopelaala Shawn Germain on saanut runsaasti hehkutusta osakseen. Vaimonsa curlingjoukkueen ottelua seuraamassa ollut mies kantoi oluttuoppeja molemmissa käsissään. Joku oli laskenut kyseessä olevan jo toinen kahden oluen kierros, vaikka kello löi vasta aikaista aamua.

– Saatte tuomita minut rauhassa. Stressitaso on korkea. En ole humalassa, olen vain kanadalainen, Shawn Germain twiittasi oluenjuontiinsa liittyen Men’s Healthin mukaan.