Pulu rakastui silittäjään – jahtasi intohimoisesti takaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ja kissat ovat yleisiä lemmikkejä, mutta toisinaan myös villinä luonnossa elävät eläimet kiintyvät ihmisiin, jotka niitä ovat hoitaneet. Nyt videolla nähdään yksi erityisen ihmisrakas pulu, joka ei ole saada silittäjästään tarpeekseen.

Pulu on elänyt videon kuvanneen pojan isän kanssa neljä vuotta. Kun isä oli ollut ulkona istumassa pulun kanssa, vieras mies oli lähestynyt pulua ja silittänyt sitä hetkisen. Mies ei voinut arvatakaan millaiset seuraukset erityisen kesyn linnun silittämisellä tulisi olemaan.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten innokkaasti pulu seuraa miestä ja jahtaa sitä takaa. Lintu rakastui mieheen kerta heitolla ja olisi halunnut lisää silityksiä ja huomiota häneltä. Videon kuvaajan mukaan pulu on tehnyt näin pari kertaa aiemminkin eikä silittäjän jahtaaminen johdu siitä, että pulu olisi vihainen.