MTV-teiniäiti rintavana illallisella

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-televisiokanavan teiniäideistä kertovasta sarjasta kuuluisaksi noussut Farrah Abraham vaihtoi taannoin äitiroolinsa eroottiseksi esiintyjäksi, ja on sittemmin osallistunut jo aikuisviihteen tekemiseen. Kohujulkkiksen status on siis ansaittu.

Eilen Farrah Abraham kuvattiin poistumassa Craigs-ravintolasta West Hollywoodissa. Hän oli ollut nauttimassa illallista niukassa vaaleanpunaisessa cocktail-mekossa.

Farrah Abraham julkaisi taannoin tyttärensä Twitter-sivulla linkin aikuisviihdesivustolle. Linkki poistettiin myöhemmin, mutta somemyrsky ehti käynnistyä. Abrahamin taustajoukot yrittivät myöhemmin väittää linkkaamista vahingoksi. Farrah Abraham herätti taannoin närää muissa vanhemmissa, kun hän vei kuusivuotiaan tyttärensä meikattuna esikouluun.

Splash
Splash
Splash