Gillian Anderson sai tähden Walk Of Famelle – kunnioittaa Dana Scullyn rooliaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salaisten kansioiden FBI-erikoisagentti Dana Scullyna maailman maineeseen noussut näyttelijä Gillian Anderson sai oman tähden legendaariselle Walk Of Famelle. Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä näyttelijätär sanoi puheessaan ottavansa kunnian nöyränä vastaan.

Vaaleaverikkönä Hollywoodin Walk Of Famen seremoniaan saapunut Gillian Anderson on esiintynyt viime vuosina muun muassa The Fall ja Hannibal-televisiosarjoissa. Naisen tunnetuin rooli lienee kuitenkin Salaiset kansiot -televisiosarjan ja elokuvien agentti Dana Scully. Näyttelijätär kiitti roolin saamaa suosiota ja sitä, että se toimi aikanaan esimerkkinä monelle naiselle.

Andersonin tähti asetettiin hänen vastanäyttelijänsä David Ducovnyn tähden viereen. Hollywoodissa sijaitseva Walk of Fame on kaiketi Los Angelesin tunnetuin katu. Se halkoo koko Hollywoodin ytimen ja tähtiä pitkin kävellessä saa helposti vierähtämään kokonaisen päivän. Kadulla on yhteensä 2.500 tähteä.