Meghan Marklen malliuralta ennennäkemättömiä valokuvia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Meghan Markle meni marraskuussa kihloihin Iso-Britannian prinssi Harryn kanssa. Kihlaus tarkoitti liittymistä kuninkaalliseen perheeseen ja samalla sekä näyttelijä- että malliuran päättymistä. Markle ehti tehdä aiemmin molempia.

Nyt Meghan nähdään ennennäkemättömissä valokuvissa poseeraamassa mallina kameran edessä. Kuvat ikuistettiin kuvausten kulissien takana pienelle losangelesilaiselle Regard Magazine -lehdelle vuonna 2012. Tuolloin Marklen tähdittämä Suits-televisiosarja aloitti toisen kautensa.

Kuninkaallisen statuksensa myötä Meghan Markle joutuu kohtaamaan uransa päättymisen lisäksi monta muutakin muutosta. Hän ei esimerkiksi voi enää julkaista itsestään selfie-kuvia eikä käyttää vapaasti omaa sosiaalisen median tiliään. Hän ei saa poistua kotoaan yksin eikä pukeutua paljastavasti.

Splash
Splash
Splash
Splash