Miehellä ja koiralla ainutlaatuinen side – näin tervehtivät toisiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeillä ja omistajilla on aina ainutlaatuinen suhde. Koirat muodostavat jokaisen perheenjäsenen kanssa oman erilaisen suhteensa, ja näyttävät rakkauttaan ja luottamustaan heille erityisillä tavoilla. Nyt videolla nähdään erään miehen ja koiran ihana side.

Unilad-sivusto on jakanut Facebookissa todella hellyttävän videon, jossa nähdään miten mies ja koira tervehtivät toisiaan. Heti kun mies on nousemassa rappusia ylös, koira asettuu rappusten päähän odottamaan rakasta isäntäänsä.

Kun koira ja mies kohtaavat, mies antaa koiran tassulle suukon. Sen jälkeen koira hyppää miehen kaulaan kiinni ja halaa tätä asettaen tassunsa miehen harteille. Tällaisen vastaanoton varmasti jokainen ihminen haluaisi lemmikeiltään tullessaan kotiin.

This Dog And His Owner Have The Most Amazing Relationship

Have you ever seen such love between a dog and a human 😭❤️ViralHog

Publié par UNILAD sur samedi 20 Janvier 2018