Järjetön vartalo! Naisen takapuolen ympärys yli 1,5 metriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet Afrikan Norsunluurannikolta kotoisin olevan Eudoxie Yaon muhkeita muotoja ennenkin. Nyt nainen on paljastanut takapuolensa ympärysmitan, joka on yli puoli metriä isompi kuin peppukuningatar Kim Kardashianilla.

Muotojaan mielellään esittelevä Eudoxie Yao on sanonut olleensa aina kurvikas.

– Olen luonnostani tämän näköinen! Syön mitä haluan, enkä ole koskaan turvautunut kauneuskirurgiaan, Eudoxie Yao kertoo Barcroftin haastattelussa.

Tykoistuvia asuja käyttävä afrikkalaisnainen on saanut runsaasrti sekä ihailua että vihapuhetta osakseen. Hän loukkaantui aluksi arvostelevista kommenteista, mutta on nyt oppinut rakastamaan itseään yhtenä maailman kurvikkaampana naisena. Hänen pakaransa villitsevät vastaantulijoita ja netinkäyttäjiä.

Eudoxie Yaon vartalosta on tullut hänen tavaramerkkinsä, jonka avulla hän tekee televisiovierailuita ja antaa haastatteluita. Hän myöntää ihailevansa Kim Kardashiania. Samalla nainen ylistää trendiä, jossa osataan arvostaa langanlaihojen vartaloiden sijaan myös kurvikkaita kehotyyppejä. Kim Kardashianin takapuolen ympärys on 99 senttimetriä. Eudoxiella se on 152,5 senttimetriä.