Sinkku! Ole itsellesi armollinen ja nauti elämästäsi

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Sinkkuna elämisessä on hyviä ja huonoja puolia. Yleensä vapaana viipottavalla ihmisellä on enemmän aikaa käytettävissään ja hän saa päättää kaikesta itsenäisesti elämässään. Toisinaan sinkuista voi tulla yksinäisiä, kun vierellä ei ole omaa kultaa jakamassa elon kaikkia ihanuuksia ja kamaluuksia.

Sinkkuajasta kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Onnelliset ja vapaat ihmiset osaavat kulkea elämän aurinkoista puolta ilman, että sortuisivat itsensä kritisoimiseen. Heillä ei välttämättä ole tarvetta sitoutua ja nauttivat vapaudestaan.

Omaa elämää ei kannata verrata muiden tyyliin olla täällä planeetalla. Kaikki ihmiset eivät ole sinkkuja vapaasta tahdostaan, mutta voivat oppia nauttimaan elämästään myös yksin.

Jokainen tekee virhearviointeja elämässään, eikä niitä kannata jäädä murehtimaan. Kun puskee elämässä määrätietoisesti eteenpäin yksin, voi hän joskus onnitella tulleensa toimeen omillaan.

Energiaa voi käyttää muihin elämän ihmissuhteisiin, kuten sukulaisiin ja ystäviin. Sinkkuaika voi kasvattaa henkisesti ja ihminen oppii enemmän asioita itsestään ja tunteistaan, YourTangon parisuhdeterapeutti Lianne Avila tietää.