Teltta ja lautta yhdistettiin – tuotteesta tuli heti jättihitti

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Telttamatkailu oli suuressa suosiossa vielä 1980-luvulla, mutta sittemmin sen suosio on laskenut selvästi. Nyt alalle on tullut uusi mielenkiintoinen innovaatio, kun teltta ja lautta yhdistettiin kätevästi. SmithFly Shoal Tent maksaa noin 1.500 euroa.

Yhdysvaltalaisen yrityksen kehittämä SmithFly Shoal Tent on noussut jättihitiksi, sillä yritys ei pysty vastaamaan kysyntään. Tällä hetkellä ostajat joutuvat odottamaan tuotteen toimitusta kuuden viikon ajan, ja telttaa esittelevä video on katsottu verkossa jo yli 20 miljoonaa kertaa.

Tuotteen kehittäjä Ethan Smithin mukaan telttalautasta tuli hitti saman tien sen esittelyn jälkeen. Ilmatäytteinen kelluva teltta mahtuu tyhjänä pieneen tilaan ja painaa vain 25 kiloa.

Splash
Splash
Splash