Uusi Ihmis-Barbie on tässä – tsekkinainen haluaa näyttää nukelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämme aikakautta, jolloin osa ihmisistä pitää koko elämisen pääasiallisena tarkoituksena ulkonäkönsä muokkaamista. Yksi keinotekoiseen kauneuteen turvautuvista on 18-vuotias tsekki, Gabriela Jirackova. Hän haluaa näyttää Barbie-nukelta.

Prahassa asuva Gabriela Jirackova omistaa satoja Barbie-nukkeja. Hän haluaa olla nukkekokoelmansa kaltainen nainen, isoine silmäripsineen ja hiustenpidennyksineen. Hän on ottanut silikonirinnat isomman poven saamiseksi, mutta aikoo tulevaisuudessa muokata kehoaan myös kylkiluita poistamalla, takapuolen implanteilla ja huulten täytteillä.

Gabrielan unelmana on olla kuuluisa. Tällöin oma ulkonäkö lienee ainoa keino saavuttaa mainetta, mikäli ei kunnostaudu tai saavutta asioita muiden ominaisuuksien avulla. Gabrielan vanhemmat tukevat hänen unelmiaan, vaikkakin ovat huolestuneita hänen terveydestään.