Donald Trump jyrkkänä: ”Haluan teloittaa huumediilerit!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on puhunut pitkään taistelevansa huumausainerikollisuutta vastaan. Mies on nyt sanonut kannattavansa Singaporen ja Filippiinien tyyliä, jossa huumausainerikoksista kiinni jääneet ihmiset saavat kuolemantuomion.

Trump haluaa saman toimintamallin Yhdysvaltoihin, koska kuolemanpelko ehkäisisi huumausainerikollisuutta. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tunnetaan hänen konservatiivisista mielipiteistään.

Nyt Donald Trumpin kerrotaan haaveileen Yhdysvaltoihin kuolemantuomion laajentamista huumediilereihin. Mies haluaa teloittaa kaikki huumausainerikoksillaan tuhansia ihmisiä tappavat rikolliset.

Donald Trump on verrannut huumediilereitä sarjamurhaajiin. Hän on sanonut, ettei esimerkiksi Filippiineillä ole huumausaineista koituvia ongelmia, koska niihin sortuneet ihmiset yksinkertaisesti tapetaan.

Huumeiden vastaista virastoa johtava Kellyanne Conway on ennättänyt kommentoimaan, että Donald Trump haluaisi teloittaa ainoastaan korkean profiilin huumediilerit, Axios uutisoi.