Hämmentävä näky Thaimaassa – koira matkusti skootterilla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Thaimaassa on totuttu näkemään sekavia tilanteita liikenteessä, kun teillä kulkee samanaikaisesti runsaasti jalankulkijoita, lemmikkieläimiä, tuktuk-takseja ja kuorma-autoja. Kaksipyöräinen moottoriajoneuvo on kuitenkin yksi suosituimmista kulkuvälineistä, joiden avulla myös turistit uskaltavat usein liikkua.

Nyt videolle on ikuistettu skootterin kyydissä kulkeva koira. Thaimaassa Songkhassa kuvatulla videolla nähdään hauska hetki, jossa liikenteen seassa nähdään mies, jolla on skootterinsa kyydissä koira. Koira istuu rennon näköisesti oman takapuolensa päällä ja pitää isäntänsä olkapäillä omia tassujaan.

Tilanteesta entistäkin huvittavamman tekee se, että koira pitää vielä omistajansa sateenvarjoakin suussaan. Videon koira luottaa todennäköisesti mieheen sataprosenttisesti ja on tottunut kulkemaan nopeatempoisen liikenteen seassa.