Helmikuun hauskimmat mokat videokoosteena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-sivusto on hauskojen ja pilalle menneiden videoiden kehto. Sivustolle ladataan päivittäin mieletön määrä uusia hauskoja videoita, mutta niistä vain harvat lähtevät leviämään miljoonien katselijoiden tietoisuuteen.

FailArmy-kanava julkaisee YouTubessa kuukausittain videon, johon kanava on koostanut aina kuluneen kuukauden hauskimmat videot, joissa on tapahtunut jokin moka. Kanavan avulla ihmiset eivät koskaan jää paitsi huvittavimmista mokista, jotka ihmiset ovat onnistuneet kuvaamaan ja vielä julkaisemaan.

Nyt Fail Armyn uusimmalla videolla nähdään hauskimmat helmikuun aikana verkkoon ladatut mokat. Yleensä moka on jokin kuvatessa tapahtunut pieni onnettomuus tai pieleen mennyt tempun yrittäminen, joka saa aina sekä kuvaajan että loukkaantuneen nauramaan. Videot onnistuvat aina viihdyttämään myötähäpeän ja vahingonilon vuoksi katsojaa.