Kasmir suoraan Suomen albumilistan ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kasmirin uusi albumi on noussut suoraan Suomen abumilistan ykköseksi. Valmis-levy julkaistiin 16. helmikuuta. Levy sisältää Kasmirin jo julkaistuja singlejä, kuten Vanhaa sua, Kaija ja Amen. Levyn tuorein single on Tulla ja mennä.

– Mä en osaa ees kunnolla pukea sanoiks et miten paljon tää ilahduttaa mua sekä artistina että biisinkirjoittajana. Albumit on ollu kuuma puheenaihe tänä sinkkujen aikakautena. Moni on kysyny multa, että miks ihmeessä mä teen vielä albumia, Kasmir kommentoi.

– Mä haluan ja toivottavast saan tehdä albumeja niin pitkään, kun sanottavaa ja laulettavaa riittää. Mä haluan, että mun kuuntelijat saavat albumillisen biisejä niiden kaikissa väreissä ja fiiliksissä. Kiitos kaikille, kun olette ottaneet Valmiin näin lämpimästi vastaan.

Kasmirin debyyttialbumi AMK Dropout oli ensimmäinen kotimainen albumi, joka ylitti kultarajan pelkkien suoratoistokuuntelujen perusteella. Kasmir on palkittu kahdella Emma-palkinnolla, ja hänet nähdään kevään aikana keikoilla uuden keikkakokoonpanon kera.